Parkovanie letisko Viedeň: Naše tipy

Tím BratislavaTransfer
23 Júl 2024
6 min dĺžka
letisko viedeň terminál

Ak plánujete cestovať z letiska Schwechat v blízkej budúcnosti, jedným z najdôležitejších aspektov, ktoré by ste mali zvážiť, je parkovanie. Parkovanie na letisku Schwechat ponúka množstvo možností pre cestujúcich, ktorí hľadajú bezpečné a pohodlné miesto na zaparkovanie svojho vozidla počas ich cesty. V tomto článku sa pozrieme na rôzne možnosti parkovania na letisku Schwechat, ceny, výhody predbežnej rezervácie parkovania online a poskytneme vám promokód na zľavu.

Možnosti parkovania na letisku Schwechat

Parkoviská Viedeň letisko

Letisko Schwechat ponúka širokú škálu parkovísk, aby vyhovelo rôznym potrebám cestujúcich. Medzi hlavné parkoviská patria:

  • Parkovisko K1: Toto parkovisko je určené pre krátkodobé parkovanie na letisku Schwechat a nachádza sa priamo pred terminálom. Je ideálne pre tých, ktorí potrebujú rýchlo zaparkovať a vybaviť svoje záležitosti na letisku. Má výhodnú polohu a poskytuje jednoduchý prístup k hlavnému terminálu, čo je skvelé pre rýchle odchody a príchody.
  • Parkovisko K3: Ďalšie krátkodobé parkovisko, ktoré je trochu ďalej od terminálu, ale stále v pešej vzdialenosti. Je lacnejšie ako K1 a vhodné pre krátke návštevy letiska. Aj keď je trochu vzdialenejšie, je dobre prepojené s terminálom a poskytuje pohodlné možnosti parkovania za priaznivejšie ceny.
  • Parkovisko P4: Toto je dlhodobé parkovisko, ktoré je priamo prepojené s terminálom krytou chodbou. Ideálne pre tých, ktorí plánujú dlhší pobyt mimo mesta a chcú mať svoje vozidlo v bezpečí. Poskytuje bezpečné a kryté parkovanie, čo je výhodné najmä počas nepriaznivého počasia.
  • Parkovisko C: Toto parkovisko je najvzdialenejšie od terminálu, ale ponúka najnižšie ceny. Je vhodné pre dlhodobé parkovanie a pre tých, ktorí sú ochotní prejsť trochu dlhšiu vzdialenosť. Aj keď je najvzdialenejšie, stále poskytuje bezpečné parkovanie a pravidelné kyvadlové spojenie s terminálom.
  • VIP Parkovisko: Pre tých, ktorí hľadajú extra pohodlie a služby, letisko Schwechat ponúka VIP parkovanie, ktoré zahŕňa valet parking a ďalšie výhody. Táto možnosť je ideálna pre cestujúcich, ktorí preferujú vysoký štandard služieb a osobný prístup.
letisko viedeň mapa
Mapa parkovania na letisku Viedeň

Cena parkovania na letisku Schwechat

Ceny parkovania na letisku Schwechat sa líšia v závislosti od typu parkoviska a dĺžky parkovania. Priemerné ceny sú nasledovné:

  • Krátkodobé parkovanie (K1 a K3): Ceny sa pohybujú od 3 EUR za hodinu, pričom maximálna denná cena je okolo 30 EUR. Krátkodobé parkovanie je ideálne pre tých, ktorí potrebujú zaparkovať na pár hodín alebo počas jedného dňa.
  • Dlhodobé parkovanie (P4 a C): Ceny sa pohybujú od 25 EUR za deň, pričom týždenná cena sa pohybuje okolo 150 EUR. Tieto parkoviská sú výhodné pre cestujúcich, ktorí plánujú dlhšie cesty a chcú mať svoje auto bezpečne zaparkované počas celej doby.
  • VIP Parkovanie: Ceny začínajú od 50 EUR za deň, pričom zahŕňajú extra služby ako valet parking a ochranu vozidla. VIP parkovanie ponúka najvyšší komfort a bezpečnosť, ideálne pre náročných cestujúcich.

Výhody predbežnej rezervácie parkovania online

Zakúpenie parkovania vopred online prináša množstvo výhod:

  1. Úspora až 40%: Rezervácia parkovania vopred online môže priniesť výrazné zľavy oproti platbe na mieste. Môžete ušetriť až 40% z ceny parkovania. Online rezervácie často ponúkajú špeciálne akcie a zľavy, ktoré nie sú dostupné pri platbe na mieste.
  2. Vyhnutie sa stresu: Predbežná rezervácia vám zabezpečí miesto na parkovanie, takže sa nemusíte obávať, že by ste nenašli voľné miesto v deň odletu. Táto istota vám umožní sústrediť sa na ostatné aspekty vašej cesty bez zbytočných starostí.
  3. Garantované miesto: Rezerváciou online máte istotu, že pre vás bude pripravené miesto, aj keď bude letisko preplnené. To je obzvlášť dôležité počas rušných cestovných období, ako sú sviatky a prázdniny.
  4. Pohodlie: Online rezervácia je jednoduchá a pohodlná. Stačí pár kliknutí a vaše parkovanie je zabezpečené. Nemusíte sa obávať hľadania parkovacieho miesta na poslednú chvíľu.
  5. Flexibilita: Mnohé online rezervácie umožňujú zmenu alebo zrušenie rezervácie bez poplatku, čo vám poskytuje flexibilitu v prípade zmien vo vašich plánoch. Táto možnosť vám dáva pokoj mysle, že môžete upraviť svoje plány bez straty peňazí.

Ak chcete využiť tieto výhody a ušetriť na parkovaní, určite využite možnosť rezervácie online. Navštívte stránku schwechat-parkovanie.sk a zarezervujte si parkovanie vopred.

Inovatívna metóda parkovania pomocou QR kódu

Parkovanie na letisku Schwechat je teraz jednoduchšie a rýchlejšie vďaka inovatívnej metóde vjazdu pomocou QR kódu. Táto technológia zabezpečuje bezproblémový prístup na parkovisko, šetrí váš čas a znižuje stres spojený s hľadaním parkovacieho miesta.

Postup zakúpenia parkovania:

  1. Výber termínu: Zvoľte dátum príchodu a odchodu z parkoviska.
  2. Výber parkoviska: Vyberte si z dostupných parkovacích miest.
  3. Rezervácia: Potvrďte rezerváciu a uhraďte poplatok online.
  4. Potvrdenie: Na e-mail vám príde QR kód s detailmi rezervácie.
  5. Príprava: Uložte si QR kód do mobilu alebo ho vytlačte.
  6. Príchod: Pri vjazde naskenujte QR kód a zaparkujte.

Táto inovatívna technológia zaručuje rýchly a bezproblémový prístup na parkovisko, čím uľahčuje celý proces parkovania a zvyšuje pohodlie cestujúcich.

Promokód: BratislavaTransfer5

Aby sme vám ešte viac spríjemnili parkovanie na letisku Schwechat, máme pre vás špeciálny promokód. Použite kód BratislavaTransfer5 pri rezervácii parkovania online na stránke schwechat-parkovanie.sk a získajte ďalšiu zľavu na vaše parkovanie. Tento kód vám poskytne dodatočnú zľavu a pomôže vám ušetriť ešte viac.

Záver

Parkovanie na letisku Schwechat je pohodlné a bezpečné riešenie pre všetkých cestujúcich. S možnosťou rôznych typov parkovísk, výhodnými cenami a možnosťou rezervácie online je to ideálna voľba pre každého, kto hľadá spoľahlivé miesto na zaparkovanie svojho vozidla počas cesty. Nezabudnite využiť promokód BratislavaTransfer5 a rezervujte si parkovanie na schwechat-parkovanie.sk vopred, aby ste ušetrili a vyhli sa stresu. Cestujte bez starostí a užite si svoj let z letiska Schwechat!

Zdieľať tento článok
Tím BratislavaTransfer
23 Júl 2024
6 min dĺžka